Kunszentmárton

kunszent_cs_a tagintézmény-igazgató: Imréné Cselóczki Andrea

Kunszentmárton 5430 Tiszaföldvár, Malom út 1. II. emelet
Telefon: 56/472-404
Fax: 56/570-541
E-mail: kunszentmarton@jnszmpsz.hu
kunszentmarton

A Kunszentmártoni Tagintézmény közössége tevékenységét szolgálatnak tekinti, amelyet a társadalmi és kliensi kör igényeinek megfelelően gyermekközpontú légkörben végez. A bizalmon és kölcsönös elfogadáson alapuló együttműködésben hiszünk. A teljesítményképes tudás mellett fontosnak tartjuk egymás megbecsülését. Tiszteljük a gyermeket, mint embert, segítjük jogainak érvényesítésében.

 „Csak az a mienk igazán, amiért megdolgozunk, esetleg megszenvedünk.”
(Kodály Zoltán)

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kunszentmártoni Tagintézménye (Tiszaföldvár, Malom út 1. II. emelet) az alábbi településeket látja el:
Cibakháza
Cserkeszőlő
Csépa
Kunszentmárton
Nagyrév
Öcsöd
Szelevény
Tiszaföldvár-Homok
Tiszainoka
Tiszakürt
Tiszasas

A tagintézmény működési rendje
hétfő: 7:30 – 16:30
kedd – csütörtök: 7:30 – 16:00
péntek: 7:00 – 13:00

jovőképA Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kunszentmártoni Tagintézményének dolgozói a jövőben fontosnak tartják, hogy a törvényi változásokhoz alkalmazkodva, a humán erőforrásukat kiaknázva törekedjenek a partnereik elégedettségének fenntartására; a szükséges kompetenciák és az ellátáshoz szükséges infrastruktúra fejlesztésével. Emellett a szakmai és szakmaközi kommunikáció javítására, valamint a szakmai munka minőségének ellenőrzésére a jogszabályok tükrében. Szükségesnek tartjuk más szakmai intézmények „jó gyakorlatainak” tanulmányozását, megismerését, esetleges adaptálását saját arculatunkhoz igazítva.

Elengedhetetlennek tartjuk a folyamatos szakmai fejlődés fenntartása érdekében az új módszerek, terápiák, továbbképzések, nemzetközi és hazai szakirodalom megismerését. Önfejlesztéssel, sport- és kulturális programok látogatásával személyiségünk sokoldalú fejlesztését célozva igyekszünk megőrizni mentális egészségünket.