Összefoglaló

a JNSZMPSZ lezajlott tanfelügyeleti és önértékelési eljárásainak eredményességéről és fejlesztési javaslatairól

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálatnál az eltelt időszakban sikeresen lezajlott a főigazgató és a kinevezett tagintézmény-igazgatók vezetői szakmai ellenőrzése, az alábbiak szerint:

A tanfelügyeleti eljárások sikeresen lezárultak, a szakemberek minden kompetencia területen pozitív visszajelzéseket kaptak, melyek megerősítették őket szakmai irányvonalaik helyességében. Néhány fejleszthető terület is körvonalazásra került. Ezek meghatározzák, és hasznosítható formáját adják a korrekciós utaknak vezető szakembereink részére: A vezetők a szakértők által megfogalmazott erősségeket alapul véve, intézkedési tervek alapján folyamatosan dolgoznak a fejleszthető területek erősítésén, a kliensek mindenek feletti érdekét szem előtt tartva, a szolgáltatás színvonalas megvalósítása érdekében.

Az Intézményben (tag)intézményi tanfelügyeleti eljárások is zajlottak az előző időszakban:

Minden eljárás sikerrel zárult, a vezetők és szakemberek megelégedésére.

A vezetői és intézményi tanfelügyeleti eljárásokat önértékelési folyamatok előzték meg. Szakembereink hozzáértéssel, pozitív, fejlesztő attitűddel vettek részt az előírt folyamatokban, az alábbiak szerint: