2021/2022 Beszámolók Rendezvényeink

Beszámoló a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat tanévzáró és pedagógus napi, valamint tanévnyitó ünnepségéről

2021. augusztus 31. 9:00 órai kezdettel tartottuk meg intézményünk összevont tanévzáró és tanévnyitó értekezletét, mely rendezvény keretében a pedagógus napon díjazott munkatársainkat is köszönthettük. Az értekezletünket – melyen az intézményünk valamennyi alkalmazottja részt vett – megtisztelte jelenlétével Szutorisz-Szügyi Csongor tankerületi igazgató úr és Guthné Komáromi Mária hivatali főtanácsos asszony. Az Ádám Jenő Zeneiskola növendékei – felkészítő tanáruk Péli Ildikó – által adott színvonalas ünnepi műsor után  Szutorisz-Szügyi Csongor tankerületi igazgató úr köszöntője, majd Csibi Enikő főigazgató asszony megnyitó beszéde hangzott el.  Az értekezletet nyitó ünnepi gondolatok után a Szolgálati Emlékérmek, a Pedagógus Napi, valamint a kiemelkedő munkáért járó díjak átadására került sor, melyet a tankerületi igazgató úr és főigazgató asszony adtak át munkatársainknak:

Pedagógus Szolgálati Emlékéremben részesült: Császár István, Dégi Zoltán Gézáné, Szórád Zoltánné, Tóth Lászlóné, Tóviziné Hevesi Tóth Mária

A Szolnoki Tankerületi Központ Digitális Oktatásért járó Díját kapta Illyésné Nagy Olga, a Karcagi Tagintézmény gyógytestnevelő tanára.

A JNSZMPSZ kitüntetettjei: Az év kiváló szakembere Gazdig Dóra, Kovács Dóra, Szabó Katalin lett, az év dolgozója: Grenerczy Gyuláné.  Az év vezetője díjban Szabó Ildikó részesült.

A tanévzáró értekezlete keretében Csibi Enikő főigazgató asszony az Intézmény 2020/2021. tanévének beszámolóját ismertette, az intézményi alapelvek és célok mentén összegezve az elért sikereket, eredményeket. Az ebédszünetet követően, délután a 2021/22. tanév intézményi tanévnyitójával folytatódott a rendezvényünk. A tagintézmények vezetői ismertették munkaterveiket, gazdag szakmai rendezvényeik sorát, melyet a „Korai fejlesztés Éve” és az „Együttműködés Éve” tematizált. A tagintézményi munkatervek ismertetése után a munkaközösségek vezetői mutatták be éves munkaterveiket, valamint a főigazgató-helyettesek saját, valamint a Megyei Szakértői Bizottság, a Megyei Pályaválasztási Tanácsadó munkatervét ismertették. A tanévnyitó értekezletet a főigazgató asszony szintézise, a tanév intézményi munkatervének ismertetése zárta, melyben az idei tanév céljait, kiemelt feladatait, fejlesztési irányelveit ismertette. A rendezvény az intézmény munkatervének elfogadásával zárult. Jó hangulatú, olykor meghitt pillanatokban is bővelkedő, az intézményünk sikereit, idei szakmai feladatait, terveit bemutató eredményes szakmai rendezvénnyel kezdjük meg az idei tanévet, melyhez minden munkatársunknak sikereket, jó egészséget kívánunk!