2022/2023 Beszámolók Szolnoki tagintézmény Újszászi Telephely

Beszámoló a Szolnoki Tagintézmény és Újszászi Telephely közös szervezésű sportnapjának megvalósulásáról

Tagintézményünk és telephelyünk dolgozóinak szervezett hagyományos sportnapunkat az idén is kültérre terveztük, azonban a csapadékos időjárás miatt az utolsó pillanatban megváltoztattuk az elképzelésünket. Szerencsére volt „B tervünk”, és gyógytestnevelőink közreműködésével a tagintézmény falain belül töltöttük el a délelőttöt.

A program 9.00 órakor kezdődött egy közös napindítással, rövid ismertetéssel és csapatok alakításával. Ezután négy különböző mozgásprogramon vehettünk részt: a jóga Berczi Brigitta, a labdás torna Rózsa Józsefné, a botos torna Mondiné Bódi Melinda, a lábfejtorna pedig Szekeres Julianna vezetésével valósult meg. Forgószínpad-szerűen vehettünk részt a foglalkozásokon, így mindenki megtapasztalhatta, hogy számára melyik mozgásforma a testhez álló.

Torna után Egészség-totót töltöttünk ki és óriás puzzle-t állítottunk össze, aminek a darabkáit előbb meg kellett keresnünk. A puzzle képen valamennyi dolgozónk szerepel.

            A nap végén finom bagett-ebéddel pótoltuk a ledolgozott kalóriákat.

Sportnapunk nagyon jó hangulatban telt el, köszönjük szépen a lehetőséget arra, hogy a mindennapok feladataiból kilépve együtt töltődjünk.

Szolnok, 2022. szeptember 28.

Varga Judit
tagintézmény-igazgató