2023/2024 Mezőtúri tagintézmény

Szikra Tábor 5. nap

Elérkezett a táborunk 5., egyben az utolsó napja. Ha eddig azt mondtuk, hogy csodás napjaink voltak, akkor ez a mai igazán fantasztikus volt a Safari Parkban, Nagykőrösön! A megérkezésünk után rögtön átszálltunk a Safari Park kisvasútjára és már indulhatott is a mulatság. Az út során, szabadon lévő állatokat etethettünk meg, ami okozott pár izgalmas pillanatot. A vasútról leszállva az elefánt tréningjét néztük meg, ahol az elefánttal focizhattunk. A cirkuszi előadás szuper volt! Ezután a vidámpark csak úgy hívogatott bennünket. A dodzsempályán az egész csoport megmutathatta a vezetői tudományát, vagy „nem” tudományát, mindenesetre nagyon jól szórakoztunk. A bátrabbak a kalózhajó ingadozását is kipróbálhatták. Azt hiszem, méltó zárása volt ez a táborunknak. Hazaérve nehéz volt a búcsú, de talán jövőre ugyanitt ismét találkozhatunk!

Nagyon hálásak vagyunk Pongrácz Zoltánnak, hogy kényelmesen, busszal mehettünk! Köszönjük szépen Nánási Sándornak, hogy vigyázott ránk és hozzájárult a sikerhez! Nagyon köszönjük a meglepetést a Matló Családnak azért, hogy fagyizhattunk, valamint hogy még színesebb lehetett az élmény a parkban! Hálával tartozunk Székelyné Erzsikének és Székely Imrének, hogy segítségükkel extra lehetőségeket is kipróbálhattunk a park kínálatából!

Köszönjük szépen a Szikra Tehetséggondozó Egyesületnek, kiemelten Zádori Henriettának az egész heti táborozás lehetőségét az ezen különlegesen csodálatos gyermekek számára! Köszönettel tartozunk a gördülékeny szervezésért a Szolnoki Tankerületi Központ munkatársainak és a JNSZV Pedagógiai Szakszolgálat Főigazgatóságának!

Mezőtúr, 2024. június 28.

Bencsik Mária Bernadett
tagintézmény-igazgató