Székhelyintézmény

2019 Karácsonyi ünnepség a Főigazgatóságon

2019. december 16-án és 17-én, a Székhelyintézmény épületében tartottuk a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat karácsonyi ünnepségét. Az első napon az Intézmény kibővített Igazgatótanácsának tagjait: a tagintézmény-igazgatókat és helyetteseiket, valamint a munkaközösségek vezetőit köszönthettük a meghívottak között. A Székhelyintézmény ünnepségén a Megyei Szakértői Bizottság és a Pályaválasztási Tanácsadó szakemberei, valamint a Főigazgatóság munkatársai vettek részt.

A karácsonyi ünnepséget Csibi Enikő főigazgató nyitotta meg.  Az üdvözlő szavak és az ünnep méltatása után a szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 3. osztályos tanulói adtak szívet-lelket melengető, meghitt karácsonyi műsort, melyet az iskola pedagógusa, Vidéki Gabriella állított össze és tanított be a gyermekeknek.

A színvonalas verses-zenés ünnepi műsor után a főigazgató-helyettesek: Ungi Marianna és Magyarné Kovács Ildikó, majd Csibi Enikő főigazgató asszony tartotta meg karácsonyi köszöntőjét.  A meghitt ünnepi beszédek és karácsonyi vers után a rendezvény az ajándékozással folytatódott, ahol az Intézmény ajándékait vehették át a vezetőtársak. Az ajándékozás keretében a Szolnoki Tankerületi Központ karácsonyi ajándékát is átadhattuk – a vezetők közvetítésével – az Intézmény minden munkatársának.

A rendezvény oldott hangulatban folytatódott az ünnepi ebéddel, ahol a részt vevők vidám beszélgetések közepette tölthettek el egymás társaságában kellemes perceket, órákat.

A JNSZMPSZ minden munkatársának áldott, békés karácsonyt, az új esztendőre egészséget, boldogságot, személyes és szakmai sikereket kívánunk!

2019. december 18.

Ungi Marianna és Magyarné Kovács Ildikó
főigazgató-helyettesek