Kunszentmárton

Kunszentmárton 5440 Kunszentmárton, Rákóczi út 2.
Telefon: 56/560-367
E-mail: kunszentmarton@jnszmpsz.hu
kunszentmarton
kunszent_cs_a
tagintézmény-igazgató:
Imréné Cselóczki Andrea
tagintézmény-igazgató helyettes:
Szombatiné Prohászka Emese

Nyitvatartási rendünk:   

Hétfő:            7.30 – 16.30
Kedd:             7.30 – 16.00
Szerda:          7.30 – 16.00
Csütörtök:    7.30 – 16.00
Péntek:         7.30 – 13.00

A Kunszentmártoni Tagintézmény közössége tevékenységét szolgálatnak tekinti, amelyet a társadalmi és kliensi kör igényeinek megfelelően gyermekközpontú légkörben végez. A bizalmon és kölcsönös elfogadáson alapuló együttműködésben hiszünk. A teljesítményképes tudás mellett fontosnak tartjuk egymás megbecsülését. Tiszteljük a gyermeket, mint embert, segítjük jogainak érvényesítésében.

 „Csak az a mienk igazán, amiért megdolgozunk, esetleg megszenvedünk.”
(Kodály Zoltán)

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kunszentmártoni Tagintézménye  az alábbi településeket látja el:
Cibakháza
Cserkeszőlő
Csépa
Kunszentmárton
Nagyrév
Öcsöd
Szelevény
Tiszaföldvár-Homok
Tiszainoka
Tiszakürt
Tiszasas

jovőképA Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kunszentmártoni Tagintézményének dolgozói a jövőben fontosnak tartják, hogy a törvényi változásokhoz alkalmazkodva, a humán erőforrásukat kiaknázva törekedjenek a partnereik elégedettségének fenntartására; a szükséges kompetenciák és az ellátáshoz szükséges infrastruktúra fejlesztésével. Emellett a szakmai és szakmaközi kommunikáció javítására, valamint a szakmai munka minőségének ellenőrzésére a jogszabályok tükrében. Szükségesnek tartjuk más szakmai intézmények „jó gyakorlatainak” tanulmányozását, megismerését, esetleges adaptálását saját arculatunkhoz igazítva.

Elengedhetetlennek tartjuk a folyamatos szakmai fejlődés fenntartása érdekében az új módszerek, terápiák, továbbképzések, nemzetközi és hazai szakirodalom megismerését. Önfejlesztéssel, sport- és kulturális programok látogatásával személyiségünk sokoldalú fejlesztését célozva igyekszünk megőrizni mentális egészségünket.