Mezőtúr

Mezőtúr 5400 Mezőtúr, Petőfi Sándor utca 6.
Telefon:56/351-686
e-mail: mezotur@jnszmpsz.hu
mezotur
Tagintézmény-igazgató:
Bencsik Mária Bernadett
Tagintézmény-igazgató helyettes:
Bagdán Kata

Nyitvatartási rendünk:   

Hétfő:            7.30 – 16.00
Kedd:             7.30 – 16.00
Szerda:          7.30 – 16.00
Csütörtök:    7.30 – 16.00
Péntek:         7.30 – 13.30

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Mezőtúri Tagintézménye szolgálni kívánja illetékességi területén a 0-23 korú gyermek- és tanulóközösséget, azok szüleit és oktatási-nevelési intézményeit a szociális és tanulási képességek terén való beilleszkedés, alkalmazkodás és fejlődés érdekében. Intézményünk rendeltetése a kliensek támogatása, célunk és szándékunk az ellátottak életvezetési és tanulási esélyeinek javítása. Elkötelezettek vagyunk a prevenció, a megújulás és a szakmai alaposság iránt a munkánk során. Kollégáink törekszenek a hatékony együttműködésre és a naprakész szakmai tudás fenntartására. Folyamatos működésünk segíti a kapcsolattartást a kliensekkel és szüleikkel, nevelőikkel, valamint a társintézményekkel.

Ellátott települések listája:

Mezőtúr, Kétpó, Túrkeve, Mesterszállás, Mezőhék

Fogadóóra:

minden munkatársnál telefonos egyeztetés alapján

 

Szülőknek ajánlott honlapok címe:

http://aosz.hu/
http://gyereketeto.hu/
http://www.efoesz.hu/
http://varazsbetu.hu
http://egyszervolt.hu

jovőkép

Az intézmény továbbra is képesnek kell, hogy legyen alkalmazkodni a változó társadalmi elvárásokhoz, elsődlegesen szem előtt tartva az intézményhez forduló partnerek igényeit, a gyermekközpontú szemlélet megvalósítását.

A korai fejlesztésben szülői csoportok létrehozásával támogatni szeretnénk az elfogadást, minél hamarabb megkezdeni a fejlesztést, a különféle terápiás lehetőségek bemutatásával folyamatosan és párhuzamosan. A közös foglalkoztató napok további rendszeresítése is terv a családok számára.

Célunk továbbá a hátrányos helyzetű, vagy beilleszkedési, tanulási és magatartási nehézséggel küzdő gyermekek és családjaik támogatása, foglalkoztatása, ezzel a hátrányok csökkentése. Továbbra is törekszünk rendszeressé tenni a járási gyógypedagógusokkal, fejlesztő szakemberekkel való kapcsolattartást, ahol tapasztalatok cseréje, eszközök bemutatása a konzultációs cél.

 

Bencsik Mária Bernadett
tagintézmény-igazgató