Tiszafüred

Tiszafüred 5350 Tiszafüred, Fő út 26.
Telefon: 59/351-098
E-mail: tiszafured@jnszmpsz.hu
tiszafured
Tagintézmény-igazgató
Szabóné Bukta Henrietta Éva
(Jelenleg GYED – en)
Tagintézmény-igazgató helyettes Krómi Zoltánné

Nyitvatartási rendünk:   

Hétfő:            7.45 – 16.00
Kedd:             7.30 – 16.30
Szerda:          7.45 – 16.00
Csütörtök:    7.45 – 16.00
Péntek:         7.45 – 14.00

Idézet

„Ha valakit olyannak látsz, amilyen éppen most,
ezzel visszatartod őt a fejlődésben.
De ha olyannak látod, amilyenné lehetne, ezzel előresegíted őt életútján.”
(Goethe)

INTÉZMÉNYI BEMUTATKOZÁS

Szakszolgálatunk, Tiszafüred város központjában, a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Háromkirályok Óvoda épületében található. Az iskola felújított épületében, Intézményünk kellemes környezetben, elhivatott szakemberekkel, szépen berendezett foglalkoztató-fejlesztő szobákkal, sok-sok eszközzel várjuk a hozzánk forduló klienseket. Tagintézményünk a Tiszafüredi járás településein nyújt szakmai szolgáltatást: Tiszafüred, Tiszaszőlős, Tiszaderzs, Tiszaszentimre, Tiszaigar, Tiszaörs és Nagyiván.

Feladatainkat elsősorban a szakszolgálatban látjuk el. Egyes feladatok, mint az óvodai logopédiai és nevelési tanácsadás keretében megvalósuló prevenciós fejlesztés a gyermek intézményében történik. Kis létszámú, de rugalmas, a felmerülő új igényekhez és változásokhoz jól alkalmazkodó közösség vagyunk. A zökkenőmentes működés, szakmai biztonság, kiszámíthatóság megteremtése elsődleges szempont a számunkra. Fő célunk az intézmény sokszínű szolgáltatásait igénybevevő kliensek elvárásainak megfelelő, a Fenntartó igényeihez alkalmazkodó, hatékony és eredményes gyermekközpontú beavatkozás. Intézményünk fő nevelőereje az elfogadó légkör, a magas fokú tolerancia, mely által egészséges, önmagukban bízó, képességeiknek megfelelő tudással rendelkező gyermeket segíthetünk fejlődésében. Hosszútávú célunk megteremteni a stabil működést, a folyamatos fejlődést, a kollégák szakmai kiteljesedését, melyek a szakszolgálat szakmai hírnevét, megbecsülését, elismerését szolgálják. Intézményünk várja a gyemek fejlődésében tapasztalható elmaradással, tanulási nehézséggel és pszichés problémákkal küzdő klienseket születéstől a középiskolás korosztályig.

Szakmai segítségünket kérhetik: a szülők, a területileg illetékes oktatási intézmények, gyermekorvosok, védőnők és a gyermekvédelmi intézmények.

A gyermek vizsgálatához és kezeléséhez minden esetben a szülő(k)/ gyám hozzájárulása szükséges.

Fogadóórák:

Helyszíne: JNSZM Pedagógiai Szakszolgálat Tiszafüredi Tagintézménye 5350      Tiszafüred Fő út 26.

Krómi Zoltánné                     kedd: 13:00 – 14:00
Dombrádi Annamária          minden hónap első csütörtök: 12 00 – 13:00
Mályiné Koór Cecília            minden hónap első kedd: 13:30 – 14:30
Tóth Judit                               minden hónap második kedd: 13:30 – 14:30
Rédainé Kisnémet Nóra       minden hónap első szerda: 8:00 – 9:00

jovőkép

Fő célunk a tagintézményünk szolgáltatásait igénybevevő kliensek elvárásainak, a fenntartó igényeinek és a törvényi előírásoknak való megfelelés a hatékony és eredményes szakmai beavatkozás megtartásának érdekében.

Szeretnénk biztosítani a megfelelő végzettségű és számú szakembereinkkel az összes ellátási területünkön a legmagasabb színvonalú szolgáltatást a szakértői bizottsági tevékenységben, a logopédiában, a nevelési tanácsadásban, korai fejlesztésben, fejlesztő nevelésben, gyógytestnevelésben, tehetséggondozásban illetve az óvoda és iskolapszichológiában.

Fontos szempont, hogy továbbra is biztosítani tudjuk klienseink számára a szakszolgálati ellátást nem csak az oktatási-nevelési intézményekben illetve a szakszolgálatban, hanem egyes szakszolgálati feladatoknál, különleges igény esetén a gyermekek otthonában is.

Dolgozóink emberileg és szakmailag is elhivatottan, a gyermekek iránt megőrzött szeretettel, tisztelettel végzik munkájukat. Fő célunk megtartani továbbra is a klienseink maximális elégedettségét szakmai munkánkkal kapcsolatban.

A személyi feltételeken túl stabilitásunk alapját képezi a feladatellátásunkat biztosító megfelelő tárgyi és infrastrukturális feltételek biztosítása, melyekkel hatékonnyá tesszük munkavégzésünket.

Hosszú távú célunk megteremteni a stabil működést, a folyamatos fejlődést, a kollégák szakmai kiteljesedését, a jó kliens kapcsolatokat, melyek mind a szakszolgálatunk szakmai hírnevét, megbecsülését, elismerését szolgálják.