Beszámolók Mérés-ertékelés munkacsoport

Beszámoló a Mérés-értékelés munkaközösség foglalkozásáról

Beszámoló a Mérés-értékelés munkaközösség foglalkozásáról
Online Meet alkalmazás felületén, 2021. március 11.

Az online találkozón 5 fő volt jelen.

A mérés időpontjának egyeztetésével kezdtük a megbeszélést. Ezt követően az elemzéshez szükséges szempontok pontosítása, a végleges sablon összeállításának megbeszélése következett. A javaslatok alapján megtörténtek a módosítások. Elhangzott, hogy online és papír alapú mérési lehetőséget is biztosítunk a klienseink számára. Az online platform az intézmény honlapján lesz elérhető. A mérési időszaknak, a járványügyi helyzetre való tekintettel, 4 hetet szánunk, április 12-május 7 között. Az elemzést szeretnénk, ha tagintézmény-igazgatók és a telephely-vezetők végeznék, hiszen olyan helyi, sajátos információknak vannak a birtokában, ami reálisabbá teheti az elemzést. Az elemzés megsegítésére a sablont rendelkezésükre bocsájtjuk.

Az elemzés során a táblázatok megszerkesztésére szeretnénk felkérni a továbbiakban is Szabó Sebestyén informatikus kollégánkat.

Abban az esetben, ha a tagintézmények és a telephelyek vezetői elkészítik az elemzéseket, úgy a következőképpen történik az összintézményi elemzések felosztása:

Tóthné Répási Anett – Gyógytestnevelés
Bereczné Szabó Ágota –Megyei Szakértői Bizottság
Paraginé Boros Ágnes – Megyei Pályaválasztási Tanácsadó, illetve Tehetséggondozás
Fadgyas-Székely Orsolya – Járási szakértői bizottsági tevékenység, összegzés, az egész dokumentum formába öntése

A megbeszélésünk alapján abban az esetben, ha a járványügyi helyzet továbbra is online munkavégzést kíván, azokon a szakterületeken, ahol az online kérdőívezés nem megoldható, ott a mérés elhalasztását, illetve más területek mérését (ahol a kapcsolatfelvétel online formában is megvalósulhat) javasoljuk.

A tanévben még kettő alkalommal találkozunk, melynek időpontjai a tervezetthez képest módosultak:

2021.05.20.
2021.06.10.

Mezőtúr, 2021. március 18.

Fadgyas-Székely Orsolya
munkaközösség-vezető