2021/2022 Beszámolók Mezőtúri tagintézmény

Beszámoló a „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány által kiírt pályázat tagintézményi megvalósulásáról

A JNSZM PSZ Mezőtúri Tagintézménye kollektívája elkötelezett a hozzánk fordulók szakszerű, korszerű és kliensközpontú segítése szempontjából. Összetartó közösségünk ezért folyamatosan keresi a lehetőséget a szakmai és infrastrukturális fejlődés, fejlesztés érdekében.  2021. szeptemberében a „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány pályázatot írt ki különleges igényű gyermekeket segítő, gondozó intézmények számára. A támogatás a gyógyítást, gondozást vagy rehabilitációt szolgáló eszköz, gép vagy berendezés megvásárlásához nyújtandó támogatás igénylésére vonatkozott. Tagintézményünk élve ezzel a nagyszerű lehetőséggel, benyújtotta pályázatát, amelyet az adományozó alapítvány kedvezően bírált el, így eszközparkunk 5 korszerű és jó minőségű fejlesztőeszközzel bővülhetett, amelyeket főként a korai fejlesztésben hasznosíthatunk a gyermekekkel folytatott mindennapi, egyéni tevékenységek során. Az elnyert eszközök: a szenzoros ortopédiai szőnyeg szettek és készségfejlesztő eszközök főleg a csecsemők és kisgyermekek korai mozgásfejlesztésében, illetve a szenzomotoros rendszer harmonikus összehangolásának folyamatában használhatóak sikerrel.

Szeretnénk köszönetet mondani a lehetőségért a „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítványnak! A sikeres megvalósulásért pedig nagyon hálásak vagyunk a főigazgatói támogatásért, illetve a Szolnoki Tankerületi Központ segítségéért!

Szenzoros ortopédiai szőnyeg szettek és készségfejlesztő eszközök az asztalon. Szenzoros ortopédiai szőnyeg szettek és készségfejlesztő eszközök az asztalon.

Mezőtúr, 2022. január 5.

Bencsik Mária Bernadett
tagintézmény-igazgató