Kunhegyesi tagintézmény Rendezvényeink

Beszámoló a „Logopédia Hete” JNSZMPSZ Kunhegyesi Tagintézményében megtartott programjairól

2017. április 27. – Okoskocka eszközbemutató

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Tiszafüredi Tagintézményével közös szervezésben zajlott szakmai napunk keretében, Okoskocka eszközbemutatón vettünk részt. A Török Ádámné Drubics Éva által tartott bemutatón megismerkedtünk az Okoskocka fejlesztőjáték akusztikus és matematika kezdő készletének felhasználási lehetőségeivel, mely a logopédia, a tehetséggondozás és prevenciós munka során is kiválóan alkalmazható.

 2017. május 9. – Nyílt logopédiai órák

Szakszolgálatunknál dr. Tölgyvári Béláné logopédus nyílt logopédiai foglalkozásokat tartott a terápiában részt vevő gyermekek szüleinek. A foglalkozásokon az érdeklődők bepillantás nyerhettek a terápiás folyamatba. A délelőtt folyamán öt szülő vett részt a nyílt logopédiai órákon.   

2017. május 10. – Szavalóverseny a logopédiai terápiában részt vevő óvodásoknak

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Tiszafüredi Tagintézményével közösen hirdettünk versmondó versenyt a két járás székhelyén (Kunhegyes és Tiszafüred) logopédiai terápiában részesülő óvodásainak. A Kunhegyesi Tagintézményt Baranyai Nóra és Salángi Dóra képviselte. A gyerekek szépen megtanulták és ügyesen elmondták a hallgatóságnak a verseket, amiért cserébe minden óvodás emléklapot és ajándékot is kapott.

Kunhegyes, 2017. május 12.

Zsidóné Kádár Terézia
tagintézmény-igazgató