Kunhegyesi tagintézmény

Megnyitó ünnepség a Jász Nagykun Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kunhegyesi Tagintézményében

„ Akkor hozod ki a legjobbat másokból,
ha magadból is a legjobbat adod.
(H. Firestone)

01A Jász Nagykun Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat új Kunhegyesi Tagintézményének megnyitójára 2016. február 24-én ünnepélyes keretek között került sor. A rendezvényhez a helyszínt és az anyagi forrást Kunhegyes Város Önkormányzata biztosította.

A Városháza Dísztermében tartott megnyitó meghívott vendégei között voltak a szakszolgálat ellátási körzetébe tartozó 6 település (Kunhegyes, Abádszalók, Tiszabura, Tiszagyenda, Tiszaroff, Tomajmonostora) polgármesterei, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szolnoki és Kunhegyesi Tankerületének igazgatói és oktatási referensei, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Főigazgatósága és a járáshoz tartozó települések intézményeinek igazgatói, vezetői.

02A rövid köszöntő után a meghívott vendégek Szabó András polgármester úr vezetésével átvonultak a Pedagógiai Szakszolgálat Kunhegyesi Tagintézményébe, ahol megtekintették az újonnan berendezett tagintézményt, ami a Kunhegyesi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kossuth Úti Általános Iskolai Tagintézményében kapott helyet.

03Az intézmény látogatását követően a rendezvény a Polgármesteri Hivatal Dísztermében folytatódott, ahol Szabó András polgármester úr megnyitóját követően, Szutorisz- Szügyi Csongor, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szolnoki Tankerületének Igazgatója és Csibi Enikő a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Főigazgató Asszonya mondott köszöntőt és ünnepélyesen átadta a Tagintézmény névtábláját.

04A megnyitó beszédeket követően Zsidóné Kádár Terézia, a Kunhegyesi Tagintézmény megbízott igazgatója bemutatta munkatársait, majd egy előadás keretében az új tagintézmény tevékenységéről, feladatairól beszélt. A rövid prezentáció után pohárköszöntővel és állófogadással zárult a program.

A rendezvény a bemutatkozás mellett, kiváló teret és lehetőséget biztosított a társintézmények vezetőivel való ismerkedésre, találkozásra.

Kunhegyes, 2016. február 24.

Vincze Zsuzsanna
Vígh Mónika Eszter