Kunhegyesi tagintézmény

Nyári tábor a Kunhegyesi Gyermekjóléti Szolgálatnál

A Kunhegyesi Gyermekjóléti Szolgálattal kötött megállapodás keretében, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kunhegyesi Tagintézménye második alkalommal tartott tábort a városban élő gyerekek részére a Gyermekjóléti Szolgálat szervezésében.

Nyolc alkalommal délutáni foglalkozásokon alkothattak az érdeklődő diákok. Fő hangsúlyt a kézműves foglalkozások kapták, de voltak ügyességi feladatok, logikai- és társas játékok, melyekkel sokoldalúan fejlődhettek képességeik, készségeik és kreativitásuk. Sok szép alkotás született minden nap, melyeket különböző anyagokból és különféle technikákkal készítettünk. Készültek szélforgók, ceruzatartók, hajtogatott virág dekorációk, könyvjelzők, hűtőmágnesek. A gyerekekkel felszabadult hangulatban, kellemesen teltek a délutánok. Együttműködőek, érdeklődőek voltak, s öröm töltötte el őket, amikor elkészült a saját kézzel gyártott dísztárgy. Mosolyukkal, jó kedélyükkel feltöltődve zártuk a foglalkozásokat, remélve hogy jövőre is találkozhatunk.

Köszönjük a szervezést és a lehetőséget a Kunhegyesi Gyermekjóléti Szolgálat munkatársainak. Bízunk a további jó partneri együttműködésben.

 

Tóthné Babó Szilvia
gyógypedagógus