2022/2023 Mezőtúri tagintézmény

Beszámoló a Mezőtúri Tagintézmény Szikra Táborának ötödik napjáról

Az 5. napon a reggel több szálon futott, hiszen a játék mellett a szülők beszélgettek a szakembereinkkel, illetve egymással is megoszthatták tapasztalataikat, egy-egy bevált módszerüket. Igazán tartalmas beszélgetések alakultak ki! A gyerekek addig a „hab-parti” örömeit élvezhették. Ezután megérkezett hozzánk Blacky, a lovacska, aki nem kis meglepetésre egy pici lovaskocsit húzott maga után. Először megismerkedtünk, megetettük, aki akart még a hátára is felülhetett. Ezután jött csak a móka, hiszen a kis nyitott lovaskocsival mehettünk egy kört! Majd egyik kocsiról szállhattunk a másikra, hiszen a katonai Csepel teherautó is útra készen várt bennünket. A kis felvonulásunk most sem maradhatott el! A következő állomás a játszóház volt, ahol kitombolhattuk magunkat. A napot egy finom fagyival zártuk. A kicsik Szikra Táborának hete reméljük, hogy boldoggá tette a résztvevőket. Ennek emlékére egy kis oklevéllel és emléklappal leptük meg a Táborozókat, amely hirdeti, hogy büszke „Szikrások” vagyunk!

Köszönjük a mai napot a Nabolex Lovardának és Csuka Laurának a türelmes lovasoktatásért és lovaskocsikázásért! Köszönjük Torné Kocsis Piroskának és családjának a finom almás sütit és a pogácsát! Köszönjük a Fekécs-Team Kft-nek és külön Fekécs Gábornak a támogatást és az élményutazást! Az Aszódi Kisáruháznak, ezen belül Kézsmárkiné Aszódi Andikának hálásak vagyunk, hogy biztosította nekünk az eszközöket, és a Tibi Cukrászdának, Tömösközi Tibornak a házhoz szállított finom fagylaltért!

Külön köszöntetett szeretnénk mondani a Szikra Tehetséggondozó Egyesületnek és a Starbucks cégnek, hogy lehetővé tette ezt a csodát!

Mezőtúr, 2023. július 14.

Bencsik Mária Bernadett
tagintézmény-igazgató