Munkaközösség

Logopédiai műhelymunka – 2015. 09. 30.

Összefoglaló                                                     

                                       Logopédiai műhelymunka – 2015. 09. 30.

 

A JNSZM Pedagógiai Szakszolgálat logopédia munkaközösségének 2015/2016-os tanévi első műhelymunkájára 2015. szeptember 30-án (szerdán) került sor.

A találkozón a kollégák nagy számban, 18-an voltak jelen, a Főigazgatóságot Kovácsné Bögödi Beáta képviselte.

A találkozó elején bemutatkoztak a Jászapáti és Mezőtúri tagintézményből érkező, a szakszolgálathoz újonnan került logopédus kollégák, illetve a JNSZMPSZ SZB új delegált tagja.

A rövid bemutatkozás, ismerkedés után a találkozó fő feladatát végeztük el, mely a logopédiai ellátás szakszolgálati tevékenységi területéhez kapcsolódó folyamatleírás átnézése, felülvizsgálata, és a folyamatleírás véglegesítése volt.

A találkozó során a folyamatleírást annak PPT-n történő kivetítésével részletesen átnéztük, megvitattuk a kérdéses pontokat. A kollégák által feltett kérdéseket közösen megválaszoltuk, a folyamat egyes résztevékenységeit (melyet a munkaközösség tagjai igényeltek) átbeszéltük és egyeztettük (pl. forgalmi naplóba csak a megszűrt, beszédhibás gyermekeket kell beírni, stb). A munkaközösség a folyamatleírást elfogadta, és beleegyezett abba, hogy a megbeszéltek a folyamatleírásba véglegesen bekerüljenek.

 

Pásztor Tiborné Parádi Emőke

a logopédia munkaközösség vezetője