Rendezvényeink Székhelyintézmény

Beszámoló a JNSZMPSZ ügyviteli – műszaki éves értekezletéről

2018. április 23-án a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat megtartotta az évenként egy alkalommal megrendezett ügyviteli – műszaki tájékoztató értekezletét. A rendezvényen részt vettek a tagintézmények igazgatói, a telephelyek vezetői, a szakszolgálati titkárok, az egyéb ügyviteli dolgozók és a műszakis szakemberek.

A program célját a főigazgató ismertette. Elmondta, hogy a szervezeten belül szükség van a gazdasági-HR és műszaki folyamatok egységesítésére, ami a munkatársak közötti kommunikációt és együttműködést hivatott megtámogatni. A JNSZMPSZ – Folyamatok leírásának kézikönyve az egységesített folyamatokkal kiegészülve kerül a közlejövőben a munkatársak asztalára.

A rendezvényen előadást tartott Dr.Farkasné Berkes Kitti Gazdasági-HR Irodavezető, Egyedné Körmendi Erika HR ügyintéző, valamint Tóth Norbert, a Székhelyintézmény Műszaki Csoportjának vezetője.

Dr. Farkasné Berkes Kitti előadásában beszélt a beszerzések, a költségtérítések, a készpénz felvétel folyamatáról, a megbízási és vállalkozói szerződésekről, formanyomtatványokat is bemutatva, a helyes kitöltést illusztrálva, a hibákat kiemelve.

Egyedné Körmendi Erika előadásában a HR folyamatokat részleteiben ismertette.

Tóth Norbert Műszaki Csoport vezető előadásában beszélt az újonnan megalakult csoport tagjainak munkájáról, részleteiben ismertetve a szakfeladatokat, a megkeresés és elérés szabályozott voltát.

A főigazgató zárszavában kérte a szabályozott folyamatok szerinti működést és a fokozott ügyviteli, dokumentációs és kommunikációs fegyelmet.

Szolnok, 2018. 04. 23.

Csibi Enikő
JNSZMPSZ főigazgató

 

Az értekezleten előadott PPT-k:

PPT – HR folyamatok ismertetése: Megtekintés
PPT – Beszerzési folyamatok ism.: Megtekintés
PPT – Gazdasági – HR folyamatok személyekre vonatkozóan: Megtekintés
PPT – Készpénzfelvétel folyamatleírása: Megtekintés
PPT-  Költségtérítések pénzügyi folyamata: Megtekintés
PPT – Vállalkozási szerződéskötés folyamatleírása: Megtekintés
PPT – Megbízási szerződés megkötésének folyamatleírása: Megtekintés
PPT – Műszaki csoport tevékenységének ism.: Megtekintés