Szolnoki tagintézmény

Beszámoló – „Mozgás hatása a személyiségfejlődésre és az egészségre” című programról

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Szolnoki Tagintézménye 2018. március 27-én rendezte meg a „Mozgás hatása a személyiségfejlődésre és az egészségre” című programját. A programon a Szolnoki tagintézmény dolgozói mellett – az előző évi hagyomány folytatásaként – az Újszászi telephelyen dolgozó kollégák is részt vettek. A program helyszínéül a Szolnoki Bowling Center szolgált. A 17.30-kor kezdődő gyülekező után, a bemelegítés, a csapatszerveződés, és a csapatnév kitalálását követően 3 fős csapatokkal kezdődött el a játék.  Az elődöntőket követően először a négy, Fortuna által kevésbé támogatott, majd a négy legsikeresebben gurító, magas pontszámot elérő csapat játszott. A véletlenszerűen verbuválódott csapatok jó hangulatban, egymást buzdítva játszottak. A sportjáték, a mozgás öröme mellett jól eső érzés volt a csapattagok, a hozzátartozók és a kollégák szurkolói támogatása is.

A játék végén valamennyi csapat díjazásban részesült, és átadásra került a vándor Vigaszdíj és a vándor Kupa is. Az este „verseny” izgalma mellett a tombolahúzáskor is izgulni lehetett, hiszen a kisebb ajándékok mellett, szép meglepetések is gazdára vártak.

A rendezvény a közös szabadidős program közösségépítő hatásán, a jó kötetlen beszélgetéseken túl, a testi egészség megőrzéséhez, és a csapatszellem erősödéséhez is hozzájárult.

A Szolnoki Tagintézmény és az Újszászi telephely dolgozói