Tiszafüredi Tagintézmény

A „Nevelési tanácsadás évének” keretein belül rendezett eszközbörze, óvodapedagógusok részére, a Tiszafüredi Tagintézményben

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat életében a 2017/2018. tanév a Nevelési Tanácsadás Éve. E programsorozat keretében szerveztünk 2017. december 8-án a tiszafüredi óvodapedagógusok számára műhelyfoglalkozást. Célunk a belső tudásmegosztás keretében bemutatni azokat a saját készítésű fejlesztő eszközeinket, melyet a foglakozásaink során használunk, valamint ötleteket adni, hogyan lehet otthon elkészíteni ezeket a játékokat.

A kötetlen beszélgetés során az óvodapedagógusok nemcsak az eszközöket ismerhették meg, hanem gyakorlati segítséget, tanácsot kaptak arra vonatkozóan, hogy milyen területeket fejleszt, melyik életkor számára javasolt és hogyan lehet a differenciálást biztosítani. Lehetőség nyílt a saját-élményű megtapasztalásra, a bemutatott játékok kipróbálására.

A résztvevők az „Ötletbörzét” hasznosnak és eredményesnek tartották és igényként fogalmazódott meg, hogy szívesen vennének részt további műhelyfoglalkozásokon is.

A műhelymunka helyszíne, az érdeklődők magas létszáma miatt, a tiszafüredi Háromkirályok Óvoda volt.

Köszönjük szépen a részvételt az érdeklődőknek!

Szakmai felelősök: Krómi Zoltánné, Marton Ibolya

 

 

 Bukta Henrietta
tagintézmény-igazgató