Tiszafüredi Tagintézmény

Szakmai Nap a Tiszafüredi Tagintézményben

2017. december 19-én szakmai nappal egybekötött karácsonyi ünnepséget tartottak a Tiszafüredi Tagintézmény dolgozói.

A 9.30 órakor kezdődő szakmai délelőtt programja egyben a Nevelési Tanácsadás Évéhez kapcsolódóan önismereti csoportos tréninggel kezdődött, ahol a szakszolgálati dolgozók önismereti játékokon vehettek részt közösen. A csoportot Bukta Henrietta klinikai szakpszichológus tartotta a pedagógusoknak.

A játékok során a kollégák saját élményt sajátíthattak el önmagukkal és a csapatmunkával, együttműködéssel kapcsolatban. Az élvezetes játékok teret nyújtottak arra, hogy jobban megismerjék saját érzéseiket, viszonyulásaikat a szervezeti együttműködéssel kapcsolatosan, erősítve ezen szálakat, ugyanakkor betekintést nyerhettek kollégáik érzéseibe, véleményébe. Közösen megalkottuk kollektívánk munkahelyi értékrendjeit, melyet alapul veszünk a jövőben, mindennapi életünkben.

A csoportfoglalkozás során mesepszichológiai elemeit felhasználva közösen elemeztünk ki egy mesét, amely hűen mutatta a csapatmunka sajátosságait. A csoporton mindenki élvezettel vett részt, mély nyomokat hagyott mindenkiben.

Fáradtan, de lélekben nagyon jó érzésekkel folytattuk délután a Hableány Hotelban a szakmai napunkat, amely az évértékelés után már a Karácsonyi ünnepléssel, a gazdag és finom ebéddel illetve egymás megajándékozásáról szólt.

Azt hiszem sikerült egy nagyon szép napot együtt töltenünk az év vége felé, lezárnunk méltó képen az évet, lélekben megnyugodva várva a karácsony ünnepét.

Kívánom minden kedves kollégámnak, hogy áldott, békés ünnepekben legyen része és sokat pihenjen a szabadsága alatt!

Tiszafüred, 2017.12.19.

 

Bukta Henrietta
tagintézmény-igazgató

 

Galéria: