Külső-belső továbbképzés Pályaválasztási munkaközösség Székhelyintézmény PVT

Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

DSCN0230Idén 16. alkalommal kerül megrendezésre 2016.01.21-01.23. között az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Budapesten a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban, melyet meglátogattak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Pályaválasztási Tanácsadás Munkacsoportjának munkatársai is.

A 3 napos rendezvényen mintegy 150 kiállító és közel 30.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről  és a tanulmányokat követő jövőképről.DSCN0233

A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel. A válaszokat a lehető leghitelesebb forrásból kaphatják meg az érdeklődők.

A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről.

 

DSCN0229A standokon az intézmények pedagógusaitól, diákjaitól kapott információk, a begyűjtött szakmai anyagok nagy segítséget nyújtanak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Pályaválasztási Tanácsadás Munkacsoportjának a középiskolás fiatalok pályaválasztási tanácsadásában.

 

Szolnok, 2016.01.21.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat
Pályaválasztási Tanácsadás Munkacsoport