Karcagi tagintézmény Uncategorized

Játékos ismerkedő nap a Karcagi Tagintézményben

„Csináld, mutasd, mondd!”

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Karcagi Tagintézménye nyílt szakmai napját 2016. június 8-án tartotta, melyre a karcagi óvodások jöttek el szüleikkel, óvónőikkel együtt. A nap regisztrációval kezdődött, a gyermekek ujjlenyomattal jelezték ittlétüket, ezzel a „kis alkotással” járultak hozzá egy közös kép készítéséhez.

A köszöntést követően kezdetét vette a játékos vetélkedő. A csapatok megalakulása után minden fejlesztő szobában egy – egy érdekes feladatot kellett teljesíteniük a résztvevőknek. A várakozók a mozgásfejlesztő szobában nyakláncot fűztek, üveggolyóval festettek, írás előkészítő játékot játszottak. A vetélkedő után kötetlen beszélgetés valósult meg a szülők, szakemberek, óvodapedagógusok között, ezzel egyidőben a gyermekek csemegézés közben pihenték ki a verseny fáradalmait.

A délelőtt zárásaként eredményhirdetés következett, ahol kerámia nyakláncot kapott minden résztvevő.

A gyerekek öröme az arcukra volt írva, a felnőttek pedig pozitív visszajelzéssel nyugtázták a délelőttöt, köszönetüket is megfogalmazva.

Az intézmény dolgozói nevében köszönöm a résztvevőknek, hogy megtisztelték jelenlétükkel rendezvényünket. Búcsúzóul megfogalmaztuk, hogy jövőre ismét találkozunk!

Zsoldos Erzsébet
tagintézmény-igazgató