Uncategorized

Szakmai beszámoló „Tehetségpalánták” vetélkedése c. többletkötelezettség terhére megvalósuló programról

Programfelelős: Krómi Zoltánné
Részletes program

A tehetséggondozó csoportba járó gyermekeink számára meghirdetett versenyre 2016. június első hetében került sor a JNSZM Pedagógiai Szakszolgálat Tiszafüredi Tagintézményének rendezésében. A verseny célja a tehetségazonosítás; azoknak a gyerekeknek a megtalálása, akik a továbbiakban különféle tehetségfejlesztő programokban bontakoztathatják ki átlagon felüli képességeiket.

A tehetséggondozó házi versenyünket idén először, két területen és két kategóriában rendeztük meg. Az rajzpályázatra két témában – Az én állatkertem; Utazás a világűrben – vártuk az óvodások és az első osztályos tehetség csoportjaink alkotásait. A szakmai zsűri véleménye szerint, az óvodás és a kisiskolás korosztály is az egyéniség és kötöttség harmonikus egységét valósította meg. Szembetűnő volt az őszinte, spontán megközelítés, ahogy a színekben is mertek bátran, szabadon mozogni.

A második megmérettetés a Kobaktörő verseny volt, ahol matematikai-logikai, nyelvi feladatok megoldása volt a feladat.

Pillanatképek a versenyről:

01                                 02

2016. június 15-én gyűltek össze a versenyző gyerekek és a meghívott vendégek az ünnepélyes díjkiosztásra. Az emléklapok, oklevelek mellé minden versenyző kapott ajándékot, továbbá az első 3-3 helyezett tárgyjutalmat. Az ő jutalmuk írószer és rajzeszköz volt.

Díjak:

dij02 dij01

Néhány alkotás:

alkotas_06 alkotas_05
alkotas_04 alkotas_03
alkotas_02 alkotas_01

Bukta Henrietta
tagintézmény-igazgató