Hírek

Korai Fejlesztés, Fejlesztő Nevelés és Konduktív Pedagógiai Műhely találkozója

Kedves Kollégáim!

Szeretettel várlak 2017. május 4-én, csütörtökön 14.00-kor a Korai Fejlesztés, Fejlesztő Nevelés és Konduktív Pedagógiai Műhely találkozójára. A találkozó ez alkalommal rendhagyó módon, skypon (!) történő kapcsolattartási formában fog megvalósulni.

Témáink:

A 2016/2017. tanév eredményeinek összefoglalása, értékelése
Javaslatok, ötletek a 2017/2018. tanév munkatervéhez

„Az integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció szerepe a kisgyermekes családok körüli szolgáltatások hálójában” –beszámoló a konferencia tapasztalatairól

Aktualitások megbeszélése

Ez alkalommal tehát nem kell befáradnotok a székhelyintézménybe, hanem saját tagintézményetekből – annak a számítógépnek a segítségével, amelyre feltelepítették a skype-t -, online vehettek részt a munkaközösségi találkozón.

A munkaközösségnek ebben a tanévben elvileg ez az utolsó megbeszélése. Kérlek, szedjétek össze a gondolataitokat, végigtekintve a 2016/2017. tanév munkaközösségi foglalkozásain, melyik foglalkozást tartottátok a legeredményesebbnek, és miért, tovább milyen szakmai témákban vártok további tájékoztatást, segítséget!

Az EFOP 3.1.6-16 pályázat keretében „A pedagógiai szakszolgálati tevékenységek szakmai megújulásának támogatása” programelemhez a tagintézmények/telephelyek nagyon színes és gazdag programajánlattal, izgalmas tevékenységek tervezetével szolgáltak. Tekintsétek át a saját tagintézményetek pályázathoz készített cselekvési tervét „korais” szemmel, melyek azok a lehetőségek (tudásmegosztás, szakmai fórumok, belső képzések, stb), amelyek a Korais munkaközösség szempontjából, illetve a Ti saját szakmai fejlődésetekkel kapcsolatban érdekesek lehetnek, és számoljatok be erről a találkozó alkalmával!

2017. május 4-én 14.00 órától tehát várlak Benneteket a képernyő előtt!

Jászberény, 2017. április 20.

Üdvözlettel:

Béres Lászlóné
munkaközösség-vezető