Hírek

Korai Fejlesztés Munkaközösség Meghívó

Kedves Kollégáim!

 

Szeretettel várlak Titeket 2017. október 26-án, csütörtökön 10.00-tól a Korai Fejlesztés Munkaközösség soron következő találkozójára.

Örömmel tájékoztatlak, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Karcagi Tagintézménye fogadja munkaközösségünket, szakmai napunk egész napos program keretében itt kerül megrendezésre. A szakmai nap célja a korai fejlesztés helyi szintű jó gyakorlatainak, egymás munkájának megismerése, alkalom biztosítása saját élményű tapasztalatszerzésre. A találkozó alkalmával ellátogathatunk a „Gólyafészek” Otthonba is, az intézmény igazgatója a helyszínen mutatja be a korai intervenció területén végzett feladataikat, eredményeiket, s bepillantást engednek az intézmény mindennapjaiba.

A szakmai nap tehát 2017. október 26-án, csütörtökön kerül megrendezésre. Délelőtt 10.00 órakor kezdődik a program a „Gólyafészek” Otthonban, majd 12.00 óra körül szakszolgálat Karcagi Tagintézményében folytatódik, és várhatóan 14.00 óráig tart.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a „Gólyafészek” Otthon zavartalan működésének biztosítása miatt korlátozott számban (legfeljebb 15 fő) tudjuk a programra jelentkezőket fogadni, ami azt jelenti, hogy ez alkalommal minden tagintézmény/telephely részéről egy fő részvételét tudjuk biztosítani. Kérem, mielőbb jelezzetek vissza, hogy részt tudtok-e venni a találkozón!

A „Gólyafészek” Otthon és a Karcagi Tagintézmény megközelíthetőségéről az alábbi linken tájékozódhattok:

Megközelítés 1

Megközelítés 2

Jászberény, 2017. október 11.

Üdvözlettel:
Béres Lászlóné
munkaközösség-vezető